Noutăți

Activia, cel mai distribuit brand din industria alimentară

Brandul Activia a primit Premiul pentru Cel mai Distribuit Brand din Industria Alimentară pentru videoclipul “La La La (Brazil 2014)”, realizat în colaborare cu Shakira. Videoclipul a crescut gradul de conștientizare cu privire la Programul Mondial de luptă împotriva malnutriției și la proiectul Hrană în Școli, ce are ca scop susținerea luptei pentru o nutriție sănătoasă a copiilor și o lume fără foamete.

lala

Cu peste 5,8 milioane distribuiri ale videoclipului, Activia a dus mai departe mesajul de bucurie și speranță pentru copiii din întreaga lume a ajuns la un numar foarte mare de oameni.

Inițiativa i-a adus  alte câteva premii în cadrul evenimentului Video Sharing Awards, organizat de compania de marketing Unruly: Premiul Video-ul Anului; Premiul Brand-ul Anului; Premiul pentru cea mai distribuită reclamă publicitară printr-un video muzical; Premiul pentru cea mai distribuită reclamă publicitară cu o celebritate.

Activia, ales de consumatorii români drept probioticul numărul 1 din perspectiva raportului calitate/preț*, are o istorie de peste 25 de ani: iaurtul probiotic cu bifidobacterii a fost lansat pe piață în 1987, iar în România există încă din 2001. Astăzi, Activia este cel mai consumat iaurt probiotic din lume, iar consumatorii de Activia reprezintă o treime din populația lumii și trăiesc în 75 de țări de pe 5 continente.

(Visited 502 time, 1 visit today)
 1. Amariei Dorin Reply

  salut doresc urgent informatii cu privire la un frigider personalizat DANONE PENTRU PRODUSELE dvs la deschiderea unui magazine alimentar in Brasov. multumesc

  • Echipa Danone Reply

   Buna ziua,
   Colegii nostri v-au contactat pe mail-ul pe care l-ati folosit pentru a posta acest comentariu. Asteapta raspunsul dvs.
   O zi buna!

Ce părere ai?

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

*