Noutăți

Castigatorii concursurilor aniversare Danone

miniatura robot VasilicaVrem să vă mulțumim în primul rând pentru că ne-ați fost alături mereu dar mai ales în ceas de sărbatoare și să îi felicităm pe toți cei care au participat la concursurile aniversare. A sosit momentul să aflăm câștigătorii.

Vă reamintim că doar răspunsurile corecte, postate înainte de miezul nopții din ziua concursului, sub formă de comentariu la postul de concurs au fost luate în calcul pentru tragerea la sorți finală. Cei trei fericiți câștigători a câte unei machete a robotului industrial Vasilica sunt:

Intrebarea 1: Câte analize face zilnic laboratorul Danone pentru a verifica ingredientele, ambalajele, produsele finale și chiar și aerul din secția de ambalare?

Răspuns corect: Peste 1600 analize

Câștigător:  Borbileanu Paul

 

Intrebarea 2: Numiti cel puțin 3 dintre mărcile comercializate de Danone în România.

Răspuns corect: Danone comercializează în România 11 mărci, toate menționate aici. Răspunsurile corecte au inclus trei dintre cele 11 mărci.

Câștigător:  Diana Dina

 

Intrebarea 3: Ce factori contribuie la menținerea calității iaurtului timp de câteva săptămâni, fără a fi necesar adaosul de conservanți?

Răspuns corect: Între factorii care influențează pozitiv menținerea calității iaurtului  se numără:

–          Laptele folosit în producție, de cea mai bună calitate și pasteurizat corespunzător

–       Igiena impecabilă și calitatea producției (exemplu: aer sterilizat în secția de ambalare, ambalaje sterilizate, echipamente etanșe etc)

–          Fermentarea laptelui este o metodă naturală de conservare, la fel ca altele cunoscute de noi și aplicate în mod tradițional în gospodărie (sararea, acidularea, uscarea sau sterilizarea termica); iaurturile sunt acidofile

–          Menținerea lanțului frigului in parametrii standard

Menționarea oricăruia dintre factorii de mai sus, indiferent de forma de explicare, validează răspunsul dat.

Câștigător:  Tudor Mihaela

Felicitari tuturor!

(Visited 460 time, 1 visit today)

Ce părere ai?

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

*