Comunicate de presa

Danone lansează #CreativitateinPractica, concurs de idei pentru studenți

Danone deschide porțile… creativității și lansează #CreativitateinPractica, un concurs de idei adresat studenților. Aceștia vor avea ocazia să dobândească experiență practică în domeniul comunicării, să interacționeze cu specialiști în domeniu, dar și șansa să câștige unul dintre cele trei premii puse în joc, în valoare totală de 3.000 euro.

Citește mai mult
27.10.2016

”O șansă pentru familia ta” ajunge la o investiție de 3 milioane de euro

Proiectul socio-economic ”O șansă pentru familia ta”, inițiat în 2012, intră în a doua etapă de dezvoltare, cu o investiție suplimentară de aproximativ 1 milion de euro. Beneficiarii acestui nou model de business sustenabil pentru dezvoltarea rurală vor fi gospodarii din Zimnicea.

Citește mai mult
11.10.2016

Produsele cu valoare adaugată au adus creștere pentru Danone în 2015

Danone România si-a reconfirmat pozitia de lider pe segmentul de iaurturi în 2015. Evoluția pozitivă a venit ca urmare a redefinirii strategiei și a concentrării pe iaurturile din gamele de sănătate activă, de răsfăț și pentru copii, iaurturi cu plus valoare pentru consumatori.

Citește mai mult
25.07.2016

Danone organizează Ziua Porților Deschise la fabrica din București

Sâmbătă, 9 iulie, Danone România, liderul pieței locale de iaurturi, își deschide porțile și invită consumatorii în vizită la fabrica din Colentina, București. Vizitatorii vor afla care este drumul pe care îl parcurge laptele de la fermierii parteneri, odată intrat pe poarta fabricii, până la momentul în care iaurturile sunt distribuite în magazine din toată țara.

Citește mai mult
07.07.2016

Micii fotbaliști mănâncă cel puțin un iaurt pe zi

Conform sondajului realizat de Danone în rândul celor 144 de jucători de la Cupa Hagi Danone, 90% dintre copiii care practică fotbal mănâncă cel puțin 1 iaurt pe zi.

Citește mai mult
21.10.2015
Page 1 of 612345...»