Noutăți

Top lideri Danone România

Adrian Pascu, Director general Danone România, Bulgaria, Grecia

adrian pascu

Revenind acasă după o experiență profesională în străinătate, Adrian Pascu a preluat din 1 august 2015 toate responsabilitățile legate de activitățile diviziei de produse lactate proaspete în România, Bulgaria, Grecia, Moldova și Țările Adriatice. Adrian Pascu are peste 10 ani de experiență în Danone, unde a avansat constant pe diferite poziții în organizația de vânzări a Danone România, contribuind semnificativ la dezvoltarea companiei.

Crede că “Ultimii ani au definit o lume în care schimbările rapide sunt regula, în toate domeniile vieții. Recunosc că mi-au plăcut dintotdeauna transformările, pentru că îmi place noul, îmi place acțiunea și pentru că sunt momentele în care evoluezi cel mai mult. Pe de altă parte, astfel de momente pot să te obosească dacă nu ai abordarea mentală potrivită. Dacă însă te uiți la ce vine nou ca și cum ai privi prin ochii unui copil, devii mai concentrat pe aspectele pozitive, pe descoperire și experimentare, și mai puțin pe dificultăți și stres, care sunt inerente”. Adrian prețuiește timpul petrecut cu familia și vacanțele în care explorează locuri noi.

Financiar

Monica Constantinescu, Director Financiar Europa de Sud Est

Monica Constantinescu s-a alăturat Danone în 2004 și a avansat constant de pe poziția inițială din departamentul de controlling. A devenit director financiar înainte de a împlini 30 de ani, iar în prezent coordonează activitățile financiare regionale ale companiei.  Anterior venirii sale în Danone, a lucrat pentru PricewaterhouseCoopers. A absolvit Academia de Studii Economice (Finanţe Banci) și este membră a mai multor asociații profesionale internaționale (ACCA, CIA) și naționale (Camera Auditorilor Externi din Romania).

Danone - Sanatate prin alimente

Lectura este unui dintre pasiunile Monicăi. “Sunt multe cărți care m-au emoționat de-a lungul timpului, în funcție de etapa de cunoaștere în care mă aflam, de energia pe care o transmiteau sau de mesaj. Am avut perioada mea de scriitori ruși sau sud americani, de Hemmingway și John Fowles, sau de Eliade, Cioran etc, dar e greu să mă opresc la unul singur”. Crede că nimic nu este imposibil: „Dacă vrei, poți. Desigur, trebuie să ai claritatea a ceea ce vrei să realizezi și deschiderea de a te redefini, dacă e nevoie, pentru că adesea singurele limite sunt cele din mintea noastră. Putem oricând să decidem să cunoaștem mai mult, dar dacă adăugăm și pasiunea pentru ceea ce faci, atunci nicio provocare nu este imposibilă. Schimbarea pornește întotdeauna din tine”.

Resurse umane

Oana Fărcășanu, Director Resurse Umane Europa de Sud Est

Oana Fărcășanu coordonează activitățile și echipele de resurse umane din România, Bulgaria și Grecia. Lucrează în Danone din 2001  și are o experiență profesională de aproximativ 20 de ani în resurse umane. A petrecut doi ani la sediul central al Grupului Danone din Paris, îmbogățindu-și astfel experiența profesională. Este absolventă a Universității București, Facultatea de Sociologie, Psihologie, Pedagogie.

Danone - Sanatate prin alimente

Oanei îi plac mult călătoriile și dansul: „Să călătoresc inseamna pentru mine sa descoper lucruri noi despre lume, despre mine însămi și despre alții; ca să trăiești complet această experiență trebuie să te deschizi lumii, să nu te oprești niciodată din explorare și să accepți și înțelegi mișcarea și schimbarea permanentă. La fel și cu oamenii, cred sincer că, atâta timp cât învățam și îi provocăm și pe alții să învețe și să crească, facem mai bună lumea în care trăim. Pentru că în final oamenii de ieri, de astăzi și de mâine reprezintă lumea”.

Comunicare corporativă

Cristina Popescu, Director comunicare corporativă Danone Europa de Sud Est

Cristina Popescu coorodonează activitățile de comunicare externă și internă, reglementări, relații guvernamentale și medicale. S-a alăturat echipei Danone în 2013 și are peste 15 ani experiență în comunicare. A lucrat anterior în telecom, coordonând comunicarea corporate pentru opt ani de zile în Romtelecom. Cristina Popescu este licenţiată a Facultăţii de Relaţii Economice Internaţionale din cadrul Academiei de Studii Economice Bucureşti si detine un certificat in managementul schimbarii de la Henley Business School.

Danone - Sanatate prin alimente

Cristina folosește fiecare ocazie de vacanță pentru scufundări și grădinărit, rețetele ei secrete de bucurie de viață și de administrare a stresului. Credo: „Cred în puterea comunicării deschise între (și pentru) oameni și în rezolvările pe care ea le poate aduce. Cred că avansul tehnologic din ultimii ani și internetul au deschis tuturor porțile cunoașterii și de aici e responsabilitatea noastră să le folosim bine, să alegem bobul de neghină, cum spun bătrânii noștri, adică să selectăm ce ne aduce valoare în viață de multele informații neverificate care circulă și ne dezinformează”.

Achizitii Lapte

Eduard Jerca, Manager Achiziții Lapte

Eduard Jerca și-a început povestea în Danone în august 2013 pe poziția de Manager Achiziții Lapte. Astăzi colaborează direct cu departamentul european de lapte. Înainte de a se alătura Danone, timp de 2 ani și-a îmbogățit experiența de muncă și de viață în Asia de sud-est, ocupând poziția de Șef de Reprezentanță pentru o firmă daneza de fresh food din Vietnam. Eduard a absolvit Universitatea Politehnica București ca Inginer de Mecanică Fină.

IMG_2473

Eduard este pasionat de bucătăria asiatică, iar în timpul liber îi place să asculte muzică rock. Consideră că “În vremuri atât de dinamice, volatile, rezistă doar cel care se adaptează mai bine și mai repede. Asta e valabil pentru oameni, companii, popoare. Leadership-ul se transferă la nivel individual, ca o relație între tine și alter ego-ul tău. Mai departe, contează doar dozarea corectă a ingredientelor principale: inteligența, pragmatismul și motivația.

Industrial

Cornel Petrache, Director Fabrică 

Încă din 2012, Cornel Petrache coordonează activitățile fabricii Danone din București, asigurându-se că zilnic ies din producție aproximativ 1 milion de iaurturi. Cornel și-a început activitatea în Danone în septembrie 2003 ca Inginer Proiect, iar de-a lungul timpului a ocupat mai multe poziții în cadrul fabricii.
Anterior, a lucrat timp de 6 ani în Italia, în cadrul uneia dintre companiile de top din lume în domeniul ingineriei. Este absolvent al Facultății de Electrotehnică din cadrul Politehnicii București.

Foto_lansare KISS May2015

Cornel își desfășoară activitatea zilnică bucurându-se de echipa de “oameni frumosi” pe care o coordonează și motivează în egală măsură. “În fiecare zi descopăr o frază înțeleaptă, fie citită, fie rostită de cineva din preajma mea. În fiecare zi întâlnesc oameni de mare valoare, modele pentru cei din jur. Dar cel mai mult îmi place când întâlnesc bunătatea umană, în forma ei cea mai simpla și autentica.

(Visited 5,572 time, 1 visit today)

Ce părere ai?

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

*