Noutăți

Flux video receptie lapte

Cisterna lapteAceastă cameră video este instalată în zona de recepție lapte a fabricii Danone din București și transmite live de luni până vineri, în intervalul 15-18. Intre aceste ore, cea mai mare parte a cisternelor Danone vin să descarce laptele colectat de la zecile de ferme românești cu care lucrăm.

Inainte de descărcarea laptelui în fabrică, se efectuează un nou set de analize, dupa cel de la fermă, de aceea veți putea observa momentul în care colegul nostru ia probe de lapte din cisternă. Urmează o perioada de așteptare, în care imaginea este statică, până la comunicarea rezultatelor de către laboratorul fabricii. Verificăm compoziția laptelui, prospețimea și ne asigurăm că acesta nu conține reziduuri de antibiotice sau alte toxine. In paralel, verificăm și condițiile de igienă în care laptele a fost produs, muls, păstrat si transportat, prin teste microbiologice.

Dacă laptele este conform, cisterna este conectată la conductele fabricii și începe descărcarea.

Pe site-ul dev.danone.ro gasiți multe alte detalii despre cum facem iaurtul și despre preocuparea noastră pentru igiena și calitate, dar și despre programele noastre de sprijin pentru dezvoltarea fermelor românești.

(Visited 635 time, 1 visit today)

Ce părere ai?

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

*