Vino acasă la Danone

Și în acest an deschidem porțile fabricii de iaurt Danone pentru micuții școlari care vor să afle secretele din spatele paharului de iaurt. O vizită la fabrica Danone durează 1 oră și 30 de minute, iar copiii sunt întâmpinați chiar de la poarta fabricii de mascota noastră, Văcuța Drăguța. Mai departe, în cadrul unei prezentări, micii școlari află despre drumul laptelui de la fermele din Romania până la fabrică, despre cum fermenții îl transformă în iaurt și care sunt beneficiile acestuia într-o alimentație echilibrată. Urmează apoi vizita propriu-zisă: echipați corespunzător pentru intrarea în zona de producție, copiii pornesc în tur prin secția de ambalare și îi întâlnesc pe faimoșii roboți Vasilică și Spider Man, care se ocupă de ultima etapă a ambalării produselor.
Începând de anul acesta, datorită parteneriatului cu Active Life, copiii care iau parte la vizite învață acum și ce înseamnă o postură corectă, în cadrul unui atelier de educație anatomică ergonomică, special conceput pentru cei mici. Poziția incorectă în bancă, rucsacul prea greu sau statul aplecat pe calculator sunt principalele cauze ale afectării coloanei unui copil, iar acesta poate dezvolta cu ușurință vicii de postură.
Proiectul vizitelor pentru copii în fabrica Danone este dedicat copiilor cu vârste între 6-12 ani, din clasele 0 – IV.
Vă așteptăm cu drag Acasă la Danone!

vizite-pentru-copii_fabrica-danone-4 vizite-pentru-copii_fabrica-danone-5 vizite-pentru-copii_fabrica-danone-1 vizite-pentru-copii_fabrica-danone-2 vizite-pentru-copii_fabrica-danone-3

(Visited 24,727 time, 1 visit today)