Noutăți

Să dăm culoare vieții!

Zi de zi, clipă de clipă, ne colorăm viața în nuanțe variate, pornind de la o haină veselă, un fular în ton cu starea zilei, un ceas în nuanțe serioase, dar și cu râsete, voie bună, noutăți, prospețime, sănătate. Și chiar simțim o bucurie copleșitoare de fiecare dată când privim un câmp înflorit, baloane cu heliu sau un coș cu fructe proaspete. Toate aceste imagini ne activează simțurile, ne ajută să ne bucurăm și mai mult de fiecare clipă. De aceea, până și un iaurt cu fructe poate fi “vinovatul” unei mici escapade a imaginației, prin gustul său delicios, dar și prin culoarea sa catifelată.shutterstock_156435515

Să ne imaginăm o zi de primăvară însorită și un coș cu bunătăți la un picnic cu prietenii sau cu familia.  Știați că iaurturile cu fructe Danone fabricate în București primesc un plus de culoare din sucuri concentrate de fructe (struguri roșii, aronia, soc), legume (sfeclă roșie, morcov, morcov negru, varză roșie) sau plante (urzică, hibiscus)? La fel cum face și bunica acasă, dacă vrea sa coloreze gemul de fructe, crema pentru prăjitură sau chiar murăturile. Niciun iaurt Danone consumat în România nu conține carmin (sau coșenilă).

Înconjurați de culori vii, răsfățați de gustul proaspat al iaurturilor preferate, fermecați de verdele naturii și albastrul cerului, viața însăși devine mai frumoasă!

(Visited 229 time, 1 visit today)

Ce părere ai?

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

*