Noutăți

“Școala Altfel” la Danone: peste 500 de copii!

În săptămâna Școala Altfel peste 500 de copii de la 3 grădinițe și 14 școli au vizitat fabrica Danone prin programul „Vino acasă la Danone”.TE_M1913

În cadrul vizitelor în fabrica Danone din București micuții au aflat cum producem iaurturi de cea mai bună calitate și au învăţat despre drumul laptelui de la fermele partenere românești până la fabrică, despre cum se transformă laptele proaspăt în iaurt, dar și despre cât de importantă este o alimentație sănătoasă zilnică.

Danone a crescut constant în 16 ani de când produce iaurt în România şi în tot acest timp a contribuit în permanenţă şi la creşterea şi dezvoltarea comunităţii. Prin programul pregătit pentru această săptămână, compania promovează buna educaţie pentru o alimentaţie echilibrată şi sănătoasă, pentru că obiceiurile alimentare se formează încă din copilărie şi educaţia trebuie să înceapă de timpuriu. În decursul acestor întâlniri interactive, copiii au învăţat despre beneficiile iaurtului si principiile unei alimentaţii echilibrate importantă pentru o creștere sănătoasă.” explică Cristina Popescu, Director Comunicare Danone România.

Proiectul vizitelor pentru copii în fabrică a început în anul 2012, ca parte din programul „Vino acasă la Danone”. În decursul acestor vizite copiii degustă laptele proaspat folosit la producerea iaurtului si pot urmări cum se produc zilnic peste 1 milion de iaurturi simple, cu fructe sau cu cereale, pentru toate gusturile.TE_M1840Pana acum peste 5000 mii de copii au trecut poarta fabricii din Colentina ca să descopere magia din spatele unui pahar de iaurt.

(Visited 501 time, 1 visit today)

Ce părere ai?

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

*