Noutăți

Starea de bine, esențială la început de an

Provocarea-Activia

Au trecut sărbătorile de iarnă, cu micile și inevitabilele excese pe care ni le permitem cu toții, ba chiar a trecut și prima lună din 2016 (da, mult prea rapid!) și parcă simțim deja nevoia să luăm o nouă doză de bine pentru restul iernii. E momentul perfect pentru propunerea Activia: fă-ti cadou starea de bine în fiecare zi. Pentru că atunci când te simți bine se vede la fiecare pas, în orice zâmbet și în fiecare lucru pe care il faci. Iar pentru a avea toate acestea, sănătatea ta digestivă este foarte importantă. Ca sa te sprijine, Activia te provoacă, in perioada 5 ianuarie – 29 februarie, sa consumi zilnic, timp de 14 zile, un iaurt Activia. Daca nu ești multumită, primești banii înapoi.

 

Pentru a adăuga stării de bine puțină inspirație în fiecare zi și pentru a afla simplu si rapid sfaturi utile pentru un stil de viaţă echilibrat, reţete uşor de realizat, opinii ale altor femei extraordinare care să îţi dea putere să zâmbeşti, Activia te invită să descoperi noua sa platformă www.activia.ro.

12439077_10150589020859950_5034621345477138741_n

Între timp, după o gustare sănătoasă și o lectură constructivă, înscrie-te pentru mai multe provocări: intră în aplicaţia ,,Fă-ţi cadou starea de bine” de pe pagina de Facebook Activia, introdu datele unui bon fiscal care să includă minimum un iaurt Activia şi invită un prieten sau prietena să intre în aplicaţie. Poţi câştiga zilnic iaurturi pentru tine şi cei dragi şi, săptămânal, două brăţări fit bit pentru tine şi prietenul sau prietena ta. La finalul campaniei ai şansa de a câştiga premiul cel mare, un voucher de călătorie in valoare de 6.000 ron pentru a te bucura de starea de bine oriunde doreşti în lume!

(Visited 229 time, 1 visit today)

Ce părere ai?

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

*